Direktutbetalning Handelsbanken

Om du vill ta ett snabblån och dessutom få tillgång till pengarna redan samma dag bör du kolla upp vilka långivare som erbjuder direkt utbetalning. Genom att samarbeta med olika banker kan långivaren snabbt skicka iväg summan till just ditt konto. Vi går igenom olika saker du bör tänka på när det kommer till direkt utbetalning.

Långivare (5)

3.5/5 i betyg (2 röster)
Rösta
Belopp 1000 - 40 000 kr
Löptid 4 - 46 mån
Kostnad -
Eff. ränta 54,05 %
Uppl. avgift 0 kr
2/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 10 000 - 70 000 kr
Löptid 0 - 96 mån
Kostnad -
Eff. ränta 21.94% - 33.18%
Uppl. avgift 0 kr
3/5 i betyg (2 röster)
Rösta
Belopp 2000 - 50 000 kr
Löptid 30 - 365 dagar
Kostnad
Eff. ränta 12,87 - 236,5%
Uppl. avgift 0 - 685 kr
2.3/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 1000 - 50 000 kr
Löptid Flexibel återbetalning
Kostnad -
Eff. ränta 12,9 %
Uppl. avgift 0 kr
3.5/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 1000 - 30 000 kr
Löptid Flexibel återbetalning
Kostnad -
Eff. ränta 53,12 - 84,11 %
Uppl. avgift 280 kr

Direkt utbetalning till Handelsbankens kunder

Det finns många kreditgivare som erbjuder direkt utbetalning till olika banker, bland annat Handelsbanken. Du kan enkelt se vilka långivare det gäller genom vår jämförelsetjänst. Vi uppdaterar dessutom vår databas regelbundet. Om en ny långivare börjar samarbeta med just Handelsbanken så kommer du att kunna se det här. Det kan naturligtvis även se långivare som samarbetar med andra banker också.

Finns det någon hake?

Nej. Direkt utbetalning innebär bara att du får tillgång till pengarna lite snabbare än vanligt, oftast samma dag. Låneerbjudandet ser exakt likadant ut, oavsett vilket konto du väljer att skicka lånet till. När du kollar upp de olika lånen via vår hemsida kan du även se annan bra information som kan vara till hjälp i ditt val av lån.

Vad ska jag tänka på när jag ska ta ett lån?

Om du vill ha tillgång till pengarna så fort som möjligt så är kopplingen till just din bank den enskilt viktigaste faktorn. Om det finns flera långivare som har kopplingar till just din bank så kan du börja titta på vem som erbjuder de bästa villkoren. Jämför räntor och avgifter för att se hur mycket lånet kommer att kosta dig i slutändan. Därefter kan du även jämföra lånens löptider. Denna anger hur lång tid du har på dig att återbetala hela lånet. Denna period skiljer sig mellan olika långivare. Den kan vara så lite som 14 dagar och så mycket som tre månader eller mer. Tänk på att alla långivare kan sätta in pengarna på just ditt konto. Det tar oftast mellan två till fyra dagar innan du får pengarna. Om du klarar av att vänta så får du genast fler alternativ att välja mellan, dock kanske du inte får någon direkt utbetalning till Handelsbanken eller just den bank du är kund hos.

Är du ny kund? Läs detta

Det är värt att nämna att nya kunder kan hitta bra lån och kampanjer hos olika långivare. Dessa ger dig oftast möjligheten att låna räntefritt och i vissa fall även helt kostnadsfritt (det vill säga utan uppläggningsavgift, aviavgift och så vidare. Det gäller dock att du kollar upp hur lång räntefri period lånet har. Så länge du betalar av hela lånet inom den räntefria perioden så slipper du betala ränta (och eventuella avgifter). Om du däremot missar att betala tillbaka inom den angivna perioder kan du få dyra straffavgifter. Det är alltid värt att kolla upp vad som händer om du skulle missa en avbetalning. Vårt tips är att du undviker att ta ett lån som du är osäker på ifall du klarar av att betala tillbaka i tid. Du hittar allt du behöver veta för att kunna ta ett bra beslut här på vår jämförelsesida.

You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!