Direktutbetalning Nordea

Vad är direktutbetalning Nordea?

Direktutbetalning betyder att du kan få pengarna insatt på ditt konto samma dag, inom 15 min. Då är det att du måste ha Nordea som din bank för att få direktutbetalning. Detta sker även under kreditgivarens öppettider. Det kan även ske utbetalning på helger om kreditgivaren har öppet. Det är positivt för er som behöver pengar snabbt på helgen.

Men ni ska även tänka på att kunna betala tillbaka i tid.
Övriga banker får pengarna insatta på kontot nästa vardag.
Kreditgivarna som står här under, har direktutbetalning till Nordea.

Långivare (6)

5/5 i betyg (1 röster)
Rösta
Belopp 1000 - 30 000 kr
Löptid 30 dagar - 12 mån
Kostnad -
Eff. ränta 218,30 %
Uppl. avgift 0 kr
3.5/5 i betyg (2 röster)
Rösta
Belopp 1000 - 40 000 kr
Löptid 4 - 46 mån
Kostnad -
Eff. ränta 54,05 %
Uppl. avgift 0 kr
2/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 10 000 - 70 000 kr
Löptid 0 - 96 mån
Kostnad -
Eff. ränta 21.94% - 33.18%
Uppl. avgift 0 kr
3/5 i betyg (2 röster)
Rösta
Belopp 2000 - 50 000 kr
Löptid 30 - 365 dagar
Kostnad
Eff. ränta 12,87 - 236,5%
Uppl. avgift 0 - 685 kr
2.3/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 1000 - 50 000 kr
Löptid Flexibel återbetalning
Kostnad -
Eff. ränta 12,9 %
Uppl. avgift 0 kr
3.5/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 1000 - 30 000 kr
Löptid Flexibel återbetalning
Kostnad -
Eff. ränta 53,12 - 84,11 %
Uppl. avgift 280 kr

Direktutbetalning Nordea

Om du ansöker om ett snabblån så vill du naturligtvis få dina pengar på kontot så fort som möjligt. Ett snabblån får du oftast ganska snabbt i vanliga fall. Det tar mellan två till fyra dagar för att kunna använda pengarna. Om du verkligen behöver ditt snabblån direkt kan det vara aktuellt att kolla upp vilka långivare som erbjuder direktutbetalning. Det innebär att långivaren samarbetar med just en bank som du är kund hos för att kunna sätta in pengarna direkt.

Vem erbjuder direktutbetalning till Nordea?

Det är ganska många långivare som erbjuder direktutbetalning till Nordea idag. Kopplingen är trots allt digital och det innebär att du får pengarna samma dag som du har godkänt och skrivit på skuldebrevet. Genom att använda dig av vår hemsida kan du snabbt få en överblick över alla långivare som erbjuder utbetalning direkt till Nordea. Vi uppdaterar våra listor varje gång en ny långivare börjar samarbeta med den svenska banken. Det är inte bara Nordeakunder som kan njuta av snabbare utbetalningar, många andra banker samarbetar också med olika långivare för att du ska kunna få tillgång till ditt lån direkt.

Kostar det något extra?

Nej, det kostar ingenting extra från långivarens sida. Däremot så kan det kosta att vara kund hos Nordea eller någon annan bank. Du kan dock hitta alla kostnader för lånet här på vår sida. Vi har inte bara listat vilka långivare som samarbetar med olika banker utan även all annan information som du behöver för att kunna göra ett bra val.

Hur vet jag vilket låneerbjudande jag ska välja?

Det beror helt på dig och dina behov. Om du behöver pengarna fort så rekommenderar vi att du börjar med att kolla upp vilka långivare som erbjuder direktutbetalning till just din bank. Därefter kan du börja kolla på vilken av dessa långivare som passar just dig. Jämför kostnaderna för lånen och kom ihåg att även ta hänsyn till löptiden.

Vad är löptid?

Löptid är egentligen bara ett annat sätt att säga återbetalningstid. Om datumet för lånets löptid passeras utan att du har betalat tillbaka lånet så får du betala olika straffavgifter och/eller straffräntor. Det är alltid bra att kolla upp vad som händer ifall du missar din löptid.

Hur lång löptid kan jag få?

Det är oftast förutbestämt av långivaren, åtminstone när det kommer till snabblån och SMS-lån. Den brukar oftast ligga på 30 dagar. I vissa fall är löptiden 14 dagar och ibland kan den även vara 60 eller 90 dagar. Det beror helt enkelt på erbjudandet.

Tips när du ska söka lån

Om du aldrig har sökt ett snabblån tidigare så kan det vara värt att kolla upp vilka långivare som erbjuder speciella lån för nya kunder. Ett vanligt erbjudande är att nya kunder får låna räntefritt. Så länge du betalar tillbaka hela lånet inom den avtalade räntefria perioden slipper du betala någon ränta. Ibland kan det tillkomma uppläggningsavgift och aviavgift även till dessa lån men vid sådana fall så står det tydligt angivet.

You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!