Kontokredit

Vad är en kontokredit?

Kontokredit är en form av kredit som är kopplad till ditt bankkonto. Genom kontokrediten har du möjlighet att låna pengar när du behöver det och betala tillbaka när du har möjlighet. Detta gör kontokredit till en mycket flexibel lösning för de tillfällen då du behöver extra pengar.

Långivare (3)

Rösta
Belopp 1000 - 20 000 kr
Löptid Flexibel återbetalning
Kostnad
Eff. ränta 26,5-74,4%
Uppl. avgift 395 kr
2/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 10 000 - 70 000 kr
Löptid 0 - 96 mån
Kostnad -
Eff. ränta 21.94% - 33.18%
Uppl. avgift 0 kr
2.8/5 i betyg (6 röster)
Rösta
Belopp 2000 - 50 000 kr
Löptid 30 dagar - 1 år
Kostnad Kontokredit
Eff. ränta 67,4 - 649%
Uppl. avgift 285 kr

Fördelar med en Kontokredit

  • Snabbt och enkelt tillgång till pengar vid behov.
  • Du betalar bara för den kredit du använder.
  • Du har frihet att välja när du vill betala tillbaka det du lånat.
  • Du får en individuell ränta baserad på din kreditbedömning.

Kreditskydd

För att säkerställa din kredit erbjuder vi våra kontokreditskunder möjligheten att teckna ett kreditskydd. Kreditskyddet tar över krediten vid sjukdom, ofrivillig arbetslöshet eller dödsfall. Kostnaden för kreditskyddet är 0,64% per månad av det utestående beloppet och kan tecknas när du gör ett uttag.

Individuell Räntesättning

Vi ger dig en individuell räntesats baserad på din kreditbedömning vid ansökan. Vi baserar räntesatsen på din ekonomiska situation, inkomst och kreditbetyg. Fördelen med detta är att du har möjlighet att få den lägsta räntan vi erbjuder.

Smidiga Överföringar

Du kan göra smidiga överföringar från din kontokredit till ditt bankkonto. Om du har Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken, betalas ditt lånebelopp oftast ut samma dag som du får besked om att din ansökan beviljats. Har du konto hos oss, kan du göra uttag dygnet runt.

Ansökningsprocessen

Ansökningsprocessen för en kontokredit är enkel och snabb. Du ansöker enkelt via vår app eller webbsida och får svar inom några minuter. Vi gör en kreditbedömning baserad på din ekonomiska situation och kreditbetyg. När din ansökan beviljats kan du göra uttag direkt.

You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!