Låna med mobilt bankID

Det är det nya nu att använda sig av mobilt bankID, eftersom man har smarta telefoner. Man kan installera en app som heter "BankID" i telefonen. Det är lättare att använda än att skicka in papper till den långivaren du skulle skickat in. Det går fortare att signera och du får pengarna snabbare, möjlighet samma dag som du ansökt.

Det finns många fördelar med detta, man kommer lättare in på mobilbanken om man behöver kolla sina pengar. Du kan även sätta över pengar direkt till annat konto.

Långivare (2)

2/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 10 000 - 70 000 kr
Löptid 0 - 96 mån
Kostnad -
Eff. ränta 21.94% - 33.18%
Uppl. avgift 0 kr
3/5 i betyg (2 röster)
Rösta
Belopp 2000 - 50 000 kr
Löptid 30 - 365 dagar
Kostnad
Eff. ränta 12,87 - 236,5%
Uppl. avgift 0 - 685 kr

Fördelar med Mobilt BankID

Det finns mycket fördelar med detta. Du får tillgång till alla tjänster i mobil och internet. Man kan även använda sig av att legitimera sig när man ska deklarera. Det är smidigt och enkelt, framförallt går det snabbt att signera när man ev ska betala och godkänna räkningar på mobilbanken.

Hur får man ett mobilt bankID?

Om du har en internetbank som t ex Nordea, kan du enkelt logga in på internetbanken och leta efter mobilt bankID och sedan behövs även en app till din mobiltelefon, som heter "BankID". Det tar nån minut att installera det.

You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!