Utbetalning helger

Att ta ett snabblån kan gå väldigt fort. Om långivaren som du väljer samarbetar med just din bank kan du få pengarna redan samma dag. I vanliga fall tar det ett par dagar bara, oftast inte mer än fyra dagar. Problemet är att helgen kan infall om några dagar och du vill inte behöva vänta till måndagen veckan efter för att få dina pengar. Du behöver inte oroa dig, det finns många långivare som erbjuder utbetalning helger också. Här på denna sida kan du hitta allt du behöver för att kunna låna pengar snabbt och lätt.

Långivare (2)

2/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 10 000 - 70 000 kr
Löptid 0 - 96 mån
Kostnad -
Eff. ränta 21.94% - 33.18%
Uppl. avgift 0 kr
3.5/5 i betyg (4 röster)
Rösta
Belopp 1000 - 30 000 kr
Löptid Flexibel återbetalning
Kostnad -
Eff. ränta 53,12 - 84,11 %
Uppl. avgift 280 kr

Vi hjälper dig välja rätt

Du kanske har planer med din partner, dina vänner eller bara något roligt som du vill hitta på under veckan eller helgen. Det finns bara ett bekymmer, lönen är på väg in men du har bara råd med veckans matinköp. Din plan är att ta ett snabblån, du får trots allt snart in pengarna till kontot och kan på så sätt betala tillbaka lånet direkt. Dock måste du få in pengarna fort eftersom det snart är helg och det är under helgen du har planer.

Du har två alternativ. Antingen väljer du en långivare som erbjuder direktutbetalning till just din bank eller så väljer du en långivare som erbjuder låneutbetalningar under helgen. Bägge fungerar precis lika bra. Med hjälp av vår hemsida kan du både hitta och jämföra alla långivare som är aktuella för just dig. Vi har samlat all information åt dig och dessutom gjort det enkelt för dig att ta dig vidare till långivarens ansökningssida. Du behöver bara klicka på länken bredvid låneerbjudandet för att komma till ansökningssidan.

Flera olika typer av långivare

Vi har kollat igenom marknaden och sett till att du kan välja mellan så många seriösa aktörer som möjligt. Vi uppdaterar naturligtvis vår databas allt eftersom nya långivare dyker upp eller börjar erbjuda utbetalning under helgen. Du kan även använda vår hemsida för att läsa mer om den specifika långivaren.

Jämför lån och långivare

Det kan löna sig att jämföra lån och långivare, även vid mindre lån. Det kan bland annat skilja sig i villkor, acceptansvilja och kostnad. Just kostnaden är viktig att ha koll på, det är alltid bra att betala så lite som möjligt för ditt lån. Se bara till att alla andra bitar för lånet också passar just dig. Ibland kan ett billigare lån bara skickas in till kontot under normala bankdagar, det vill säga utan direktutbetalning eller utbetalning under helgen.

Hitta bra erbjudanden

En annan stor fördel med att använda dig av vår tjänst är att du kan hitta ett flertal bra erbjudanden också. Det kan exempelvis handla om att du får ett räntefritt första lån. Det innebär att du slipper betala ränta om det är första gången du tar ett lån hos just den specifika långivaren, åtminstone om du betalar tillbaka lånet inom den räntefria perioden. Kolla gärna runt på vår hemsida för att hitta något som är intressant för dig.

You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!